+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Lázeňská Vila Vlasta Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 53 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kubešová Hana

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

para, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

para, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.5.2018

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ocvirk Jozef

para, 14.5.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • Krásna krajina, úžasně čistý vzduch, hodně pomáhá mé nemocné manželce.

  • Hluční sousede a trochu tvrdé postele pro starší lidi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav Drápal

podróżujący w pojedynkę, 29.4.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • vše bylo ok a příjezd připraven

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Olina Tomanová

podróżujący w pojedynkę, 28.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Obsluha, čistota, strava, procedury - všechno na velmi dobré úrovni.

  • Není nic, s čím bychom byli nespokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila THOMOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 27.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • všechno

  • malinké okýnko v pokoji, ale chápu, že to nelze ovlivnit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kristýna Tejkalová

dorośli, 9.4.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Stanovská

inna grupa, 3.4.2018

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • -výborné SPA služby -krásné prostředí

  • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuse Janikova

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
62 %
  • čistý vzduch příroda možnosti turistiky klid pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Marcela Urbišová

podróżujący w pojedynkę, 12.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Honzíková

podróżujący w pojedynkę, 6.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra Jaroňová

podróżujący w pojedynkę, 16.2.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Měli jsme rezervaci na 1 noc v termínu od 3.2. 2018 do 4.2.2018, bohužel nám pokoj rezervovali o den dříve. Naštěstí nám byl přidělen jiný pokoj. Nevím, jestli paní na recepci byla z téhle situace nervózní, ale skoro na všechny informace jsem se musela vyptávat sama :-(

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Bílek

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10