+420 222 539 539
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Lázeňská Vila Vlasta Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 63 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    83%
  • Cena

    82%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Blanka Vonásková

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Lázně Karlova Studánka -okolí, upravenost, parky,obchody

  • málo sportovních a kulturních programů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anna Fialová

para, 3.9.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Vítková

podróżujący w pojedynkę, 25.8.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
74 %
  • Krásná příroda krásné ubytování-celá Karlova Studánka jídlo velmi dobré a zdravé vybavenost pokoje, kromě postelí

  • Načasování procedur- jejich délka a takřka nemožnost změny tvrdá postel při relaxačním plavání nemožnost používat vodní atrakce hotel bez výtahu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Mašek

para, 19.8.2018

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Jaroslav Janoschec

para, 18.8.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Česlav Pomykacz

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdenka Novakova

podróżujący w pojedynkę, 8.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno

  • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Holada

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Kulturní akce. Dobrá dostupnost. Pěkné okolí.

  • Ručníky by se mohli měnit častěji. Chyběla na pokoji lednice.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • Dostatek úložného prostoru v pokoji, vyhovující koupelna, zájem a ochota paní pokojské ve Vlastě. Ochota personálu v jídelně, rychlost přinesení jídel a úklid nádobí. Příjemné a vstřícné chování většiny personálu na procedurách. Jen paní na hydromasážních někdy nechápaly, že když je tam někdo poprvé, neví, kam má jít a co má dělat, kam si má dát věci atd. Sestřička na inhalacích byla přímo skvělá, stejně tak blonďatá paní s krátkými vlasy na uhličité koupeli.

  • Matrace na posteli byla příliš měkká, mám problémy s bederní páteří a mé bolesti se díky tomu ještě zhoršily. to bylo ale jediné mínus za dobu mého pobytu.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ladislav Kolomý

para, 9.7.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Výborná kuchyně a péče o ubytované

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Barochová

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubešová Hana

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

para, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

para, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.5.2018

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10