+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Lázeňská Vila Vlasta Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 41 recenzí

  • Personál

    85%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    80%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Kristýna Tejkalová

mladý pár, 9.4.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Stanovská

ostatní, 3.4.2018

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
80 %
  • -výborné SPA služby -krásné prostředí

  • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuse Janikova

jednotlivec, 2.4.2018

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
62 %
  • čistý vzduch příroda možnosti turistiky klid pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Marcela Urbišová

jednotlivec, 12.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Honzíková

jednotlivec, 6.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra Jaroňová

jednotlivec, 16.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Měli jsme rezervaci na 1 noc v termínu od 3.2. 2018 do 4.2.2018, bohužel nám pokoj rezervovali o den dříve. Naštěstí nám byl přidělen jiný pokoj. Nevím, jestli paní na recepci byla z téhle situace nervózní, ale skoro na všechny informace jsem se musela vyptávat sama :-(

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Bílek

jednotlivec, 4.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miluše Candulasová

jednotlivec, 7.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Líbilo se mi úplně všechno. Příjemný personál, pěkné a čisté ubytování a hlavně prostředí, upravené a útulné. Chystáme se přijet zase a určitě aspoň na týden.

  • Nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
64 %
  • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné

  • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila Kohoutková

jednotlivec, 12.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • umístění čistota ochota personálu strava

  • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry ( doplnění sociálního zřízení) malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel Hampl

ostatní, 10.7.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nádherná příroda perfektní turistické vyžití nádherně čistý vzduch

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.7.2017

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
86 %
  • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná. - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.

  • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné. - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Ludmila Formánková

jednotlivec, 23.6.2017

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí. Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost. Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Janeček

dospělý pár, 18.6.2017

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Přednáška přibližující historii lázní a význam potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje. Rezervační služba Spa.cz

  • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Nesetová

jednotlivec, 14.6.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Božena Žáková

jednotlivec, 6.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 2.6.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
68 %
  • - Vynikající ovzduší dané lokality, klid a okolní příroda. Ranní nadechnutí z okna byl doslova zážitkem. - Příjemný a ochotný personál lázeňských provozů letních lázní.

  • 1) Okolí lázeňských budov, kde nelze přehlédnout a tolerovat nedostatky typu rozbitých a neudržovaných přístupových schodišť (letní lázně ap.), zvláště s ohledem na věk klientů lázní. 2) Strava v LD Libuše - jen slabší průměr. 3) Provoz některých služeb (soukromé provozy, cukrárny ap.) kdy je otvírací doba pouze přes víkendy. Celkově je poznat, že areál lázní má nejlepší léta již za sebou.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

mladý pár, 29.5.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Lázeňská Vila Vlasta je krásná historická budova, bylo nám zde velmi příjemně a připadali jsme si jako v pohádce. Stravování bylo v nedalekém lázeňském domě Libuše. Ubytování bylo čisté, náš pokoj typu komfort byl plně vybavený. V lázních bylo možné taktéž doobjednat libovolné procedury. Karlova Studánka je nezapomenutelná lokalita, obklopená čistou přírodou s řadou zajímavostí.

  • Snad jen pouze délka pobytu - necelé 4 dny nestačí, na pořádný relax to chce alespoň týden nebo dva. Takže příště se zdržíme určitě déle. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavol Kubuš

jednotlivec, 22.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Čistý vzduch Služby výborné Léčebné procedury dle přání samoplátce

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.