+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Lázeňská Vila Vlasta Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 62 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Josef Mašek

dospělý pár, 19.8.2018

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Jaroslav Janoschec

dospělý pár, 18.8.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Česlav Pomykacz

jednotlivec, 16.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdenka Novakova

jednotlivec, 8.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno

  • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Holada

jednotlivec, 6.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Kulturní akce. Dobrá dostupnost. Pěkné okolí.

  • Ručníky by se mohli měnit častěji. Chyběla na pokoji lednice.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Dostatek úložného prostoru v pokoji, vyhovující koupelna, zájem a ochota paní pokojské ve Vlastě. Ochota personálu v jídelně, rychlost přinesení jídel a úklid nádobí. Příjemné a vstřícné chování většiny personálu na procedurách. Jen paní na hydromasážních někdy nechápaly, že když je tam někdo poprvé, neví, kam má jít a co má dělat, kam si má dát věci atd. Sestřička na inhalacích byla přímo skvělá, stejně tak blonďatá paní s krátkými vlasy na uhličité koupeli.

  • Matrace na posteli byla příliš měkká, mám problémy s bederní páteří a mé bolesti se díky tomu ještě zhoršily. to bylo ale jediné mínus za dobu mého pobytu.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ladislav Kolomý

dospělý pár, 9.7.2018

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná kuchyně a péče o ubytované

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Barochová

jednotlivec, 25.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubešová Hana

jednotlivec, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

dospělý pár, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

jednotlivec, 8.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

dospělý pár, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

jednotlivec, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

jednotlivec, 21.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.5.2018

Deutsch

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ocvirk Jozef

dospělý pár, 14.5.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Krásna krajina, úžasně čistý vzduch, hodně pomáhá mé nemocné manželce.

  • Hluční sousede a trochu tvrdé postele pro starší lidi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav Drápal

jednotlivec, 29.4.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • vše bylo ok a příjezd připraven

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Olina Tomanová

jednotlivec, 28.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Obsluha, čistota, strava, procedury - všechno na velmi dobré úrovni.

  • Není nic, s čím bychom byli nespokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10