+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňská Vila Vlasta Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 63 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    83%
  • Preis-Leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Blanka Vonásková

Einzelreisender, 12.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Lázně Karlova Studánka -okolí, upravenost, parky,obchody

  • málo sportovních a kulturních programů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anna Fialová

Älteres Paar, 3.9.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Vítková

Einzelreisender, 25.8.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Krásná příroda krásné ubytování-celá Karlova Studánka jídlo velmi dobré a zdravé vybavenost pokoje, kromě postelí

  • Načasování procedur- jejich délka a takřka nemožnost změny tvrdá postel při relaxačním plavání nemožnost používat vodní atrakce hotel bez výtahu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Mašek

Älteres Paar, 19.8.2018

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Jaroslav Janoschec

Älteres Paar, 18.8.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Česlav Pomykacz

Einzelreisender, 16.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdenka Novakova

Einzelreisender, 8.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno

  • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Holada

Einzelreisender, 6.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Kulturní akce. Dobrá dostupnost. Pěkné okolí.

  • Ručníky by se mohli měnit častěji. Chyběla na pokoji lednice.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 21.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Dostatek úložného prostoru v pokoji, vyhovující koupelna, zájem a ochota paní pokojské ve Vlastě. Ochota personálu v jídelně, rychlost přinesení jídel a úklid nádobí. Příjemné a vstřícné chování většiny personálu na procedurách. Jen paní na hydromasážních někdy nechápaly, že když je tam někdo poprvé, neví, kam má jít a co má dělat, kam si má dát věci atd. Sestřička na inhalacích byla přímo skvělá, stejně tak blonďatá paní s krátkými vlasy na uhličité koupeli.

  • Matrace na posteli byla příliš měkká, mám problémy s bederní páteří a mé bolesti se díky tomu ještě zhoršily. to bylo ale jediné mínus za dobu mého pobytu.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ladislav Kolomý

Älteres Paar, 9.7.2018

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výborná kuchyně a péče o ubytované

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Barochová

Einzelreisender, 25.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubešová Hana

Einzelreisender, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

Älteres Paar, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

Einzelreisender, 8.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

Älteres Paar, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

Einzelreisender, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

Einzelreisender, 21.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.5.2018

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10