+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňská Vila Vlasta Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

von 46 Bewertungen

  • Personal

    86%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    83%
  • Preis-Leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Karla Ozsvaldová

Einzelreisender, 21.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ocvirk Jozef

Älteres Paar, 14.5.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Krásna krajina, úžasně čistý vzduch, hodně pomáhá mé nemocné manželce.

  • Hluční sousede a trochu tvrdé postele pro starší lidi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav Drápal

Einzelreisender, 29.4.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • vše bylo ok a příjezd připraven

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Olina Tomanová

Einzelreisender, 28.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Obsluha, čistota, strava, procedury - všechno na velmi dobré úrovni.

  • Není nic, s čím bychom byli nespokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila THOMOVÁ

Einzelreisender, 27.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • všechno

  • malinké okýnko v pokoji, ale chápu, že to nelze ovlivnit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kristýna Tejkalová

Junges Paar, 9.4.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Stanovská

andere Gruppe, 3.4.2018

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • -výborné SPA služby -krásné prostředí

  • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuse Janikova

Einzelreisender, 2.4.2018

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
62 %
  • čistý vzduch příroda možnosti turistiky klid pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Marcela Urbišová

Einzelreisender, 12.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Honzíková

Einzelreisender, 6.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra Jaroňová

Einzelreisender, 16.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 4.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Měli jsme rezervaci na 1 noc v termínu od 3.2. 2018 do 4.2.2018, bohužel nám pokoj rezervovali o den dříve. Naštěstí nám byl přidělen jiný pokoj. Nevím, jestli paní na recepci byla z téhle situace nervózní, ale skoro na všechny informace jsem se musela vyptávat sama :-(

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Bílek

Einzelreisender, 4.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miluše Candulasová

Einzelreisender, 7.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbilo se mi úplně všechno. Příjemný personál, pěkné a čisté ubytování a hlavně prostředí, upravené a útulné. Chystáme se přijet zase a určitě aspoň na týden.

  • Nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
64 %
  • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné

  • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila Kohoutková

Einzelreisender, 12.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • umístění čistota ochota personálu strava

  • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry ( doplnění sociálního zřízení) malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel Hampl

andere Gruppe, 10.7.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • nádherná příroda perfektní turistické vyžití nádherně čistý vzduch

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 5.7.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná. - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.

  • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné. - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Ludmila Formánková

Einzelreisender, 23.6.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí. Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost. Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Janeček

Älteres Paar, 18.6.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Přednáška přibližující historii lázní a význam potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje. Rezervační služba Spa.cz

  • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5