+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňská Vila Vlasta Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 34 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Show:

Miroslav Bílek

Einzelreisende, 4.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miluše Candulasová

Einzelreisende, 7.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbilo se mi úplně všechno. Příjemný personál, pěkné a čisté ubytování a hlavně prostředí, upravené a útulné. Chystáme se přijet zase a určitě aspoň na týden.

  • Nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 9.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
64 %
  • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné

  • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila Kohoutková

Einzelreisende, 12.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • umístění čistota ochota personálu strava

  • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry ( doplnění sociálního zřízení) malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel Hampl

andere Gruppe, 10.7.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • nádherná příroda perfektní turistické vyžití nádherně čistý vzduch

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 5.7.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná. - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.

  • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné. - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Ludmila Formánková

Einzelreisende, 23.6.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí. Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost. Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Janeček

Älteres Paar, 18.6.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Přednáška přibližující historii lázní a význam potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje. Rezervační služba Spa.cz

  • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Nesetová

Einzelreisende, 14.6.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Božena Žáková

Einzelreisende, 6.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 2.6.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
68 %
  • - Vynikající ovzduší dané lokality, klid a okolní příroda. Ranní nadechnutí z okna byl doslova zážitkem. - Příjemný a ochotný personál lázeňských provozů letních lázní.

  • 1) Okolí lázeňských budov, kde nelze přehlédnout a tolerovat nedostatky typu rozbitých a neudržovaných přístupových schodišť (letní lázně ap.), zvláště s ohledem na věk klientů lázní. 2) Strava v LD Libuše - jen slabší průměr. 3) Provoz některých služeb (soukromé provozy, cukrárny ap.) kdy je otvírací doba pouze přes víkendy. Celkově je poznat, že areál lázní má nejlepší léta již za sebou.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonymus

Junges Paar, 29.5.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Lázeňská Vila Vlasta je krásná historická budova, bylo nám zde velmi příjemně a připadali jsme si jako v pohádce. Stravování bylo v nedalekém lázeňském domě Libuše. Ubytování bylo čisté, náš pokoj typu komfort byl plně vybavený. V lázních bylo možné taktéž doobjednat libovolné procedury. Karlova Studánka je nezapomenutelná lokalita, obklopená čistou přírodou s řadou zajímavostí.

  • Snad jen pouze délka pobytu - necelé 4 dny nestačí, na pořádný relax to chce alespoň týden nebo dva. Takže příště se zdržíme určitě déle. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavol Kubuš

Einzelreisende, 22.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Čistý vzduch Služby výborné Léčebné procedury dle přání samoplátce

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jozef

Älteres Paar, 20.5.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Čistý vzduch, úžasná příroda, příjemný personál.

  • Ačkoliv jsme v žádosti uvedly manželské postele, neměli jsme je. Strašně tvrdé postele, musíme nosit sebou podložku Dormeo.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Josef Šesták

Älteres Paar, 9.5.2017

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
46 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
3
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Michaela

Älteres Paar, 7.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • úklid pokoje 7. 5. započala pokojská dříve, domnívala se že je pokoj prázdný i když na pokoji zůstala část věcí, byli jsme pouze na snídani, tudíž nás svojí horlivosti připravila o hodinu pobytu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 3.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Byli jsme spokojeni s ubytováním, byť původně jsme měli být ubytováni v lázeňském domě Vlasta a tím nám byla zdůvodněna zvýšená platba o 100,- Kč na osobu.

  • Nevhodné se nám jevilo chování pracovnice úseku časování, která nám nebyla schopna vysvětlit slušně zda jsme schopni stihnout naplánované procedury v době podávání večeře. Taktéž by mělo vedení lázní zvážit možnost stanovení maximální kapacity bazénu. Při neomezeném počtu návštěvníků je bazén přeplněn.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anna Balášová

Einzelreisende, 2.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamila Vlachová

Einzelreisende, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 26.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Zařízení a vybavení pokoje Obsluha a ochota Udržování čistoty Balkonek přímo z pokoje

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.