+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňská Vila Vlasta Reviews

Hotel ratings

85%
Very good

by 32 reviews

  • Staff

    88%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    81%
  • Value for money

    79%
Show reviews written by:
  • family with older children
  • family with young children
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 9.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
64 %
  • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné

  • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila Kohoutková

single traveler, 12.7.2017

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • umístění čistota ochota personálu strava

  • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry ( doplnění sociálního zřízení) malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel Hampl

other group, 10.7.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %
  • nádherná příroda perfektní turistické vyžití nádherně čistý vzduch

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 5.7.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
86 %
  • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná. - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.

  • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné. - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Ludmila Formánková

single traveler, 23.6.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí. Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost. Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Janeček

mature couple, 18.6.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
64 %
  • Přednáška přibližující historii lázní a význam potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje. Rezervační služba Spa.cz

  • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Zdeňka Nesetová

single traveler, 14.6.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Božena Žáková

single traveler, 6.6.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 2.6.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
68 %
  • - Vynikající ovzduší dané lokality, klid a okolní příroda. Ranní nadechnutí z okna byl doslova zážitkem. - Příjemný a ochotný personál lázeňských provozů letních lázní.

  • 1) Okolí lázeňských budov, kde nelze přehlédnout a tolerovat nedostatky typu rozbitých a neudržovaných přístupových schodišť (letní lázně ap.), zvláště s ohledem na věk klientů lázní. 2) Strava v LD Libuše - jen slabší průměr. 3) Provoz některých služeb (soukromé provozy, cukrárny ap.) kdy je otvírací doba pouze přes víkendy. Celkově je poznat, že areál lázní má nejlepší léta již za sebou.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

young couple, 29.5.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Lázeňská Vila Vlasta je krásná historická budova, bylo nám zde velmi příjemně a připadali jsme si jako v pohádce. Stravování bylo v nedalekém lázeňském domě Libuše. Ubytování bylo čisté, náš pokoj typu komfort byl plně vybavený. V lázních bylo možné taktéž doobjednat libovolné procedury. Karlova Studánka je nezapomenutelná lokalita, obklopená čistou přírodou s řadou zajímavostí.

  • Snad jen pouze délka pobytu - necelé 4 dny nestačí, na pořádný relax to chce alespoň týden nebo dva. Takže příště se zdržíme určitě déle. :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavol Kubuš

single traveler, 22.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Čistý vzduch Služby výborné Léčebné procedury dle přání samoplátce

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jozef

mature couple, 20.5.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
94 %
  • Čistý vzduch, úžasná příroda, příjemný personál.

  • Ačkoliv jsme v žádosti uvedly manželské postele, neměli jsme je. Strašně tvrdé postele, musíme nosit sebou podložku Dormeo.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Josef Šesták

mature couple, 9.5.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
46 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
3
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Michaela

mature couple, 7.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • úklid pokoje 7. 5. započala pokojská dříve, domnívala se že je pokoj prázdný i když na pokoji zůstala část věcí, byli jsme pouze na snídani, tudíž nás svojí horlivosti připravila o hodinu pobytu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 3.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
78 %
  • Byli jsme spokojeni s ubytováním, byť původně jsme měli být ubytováni v lázeňském domě Vlasta a tím nám byla zdůvodněna zvýšená platba o 100,- Kč na osobu.

  • Nevhodné se nám jevilo chování pracovnice úseku časování, která nám nebyla schopna vysvětlit slušně zda jsme schopni stihnout naplánované procedury v době podávání večeře. Taktéž by mělo vedení lázní zvážit možnost stanovení maximální kapacity bazénu. Při neomezeném počtu návštěvníků je bazén přeplněn.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anna Balášová

single traveler, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamila Vlachová

single traveler, 1.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Zařízení a vybavení pokoje Obsluha a ochota Udržování čistoty Balkonek přímo z pokoje

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

other group, 20.3.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
94 %
  • nádherné prostředí a okolí - jako v pohádce

  • poněkud malé porce na večeři

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Radka Kleinova

group of friends, 5.1.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
58 %
  • Silvestrovský večer se zábavou a vynikajícím rautem zakončený ohňostrojem.

  • Velice slabé snídaně, bez fantazie. Pořád něco chybělo a už se nedoplnilo, protože měli všeho málo.

Personál
5
Služby
3
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.