+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňská Vila Vlasta Reviews

Hotel ratings

84%
Very good

by 46 reviews

  • Staff

    86%
  • Cleanliness

    91%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    83%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • family with older children
  • family with young children
Sort by:
Show:

Karla Ozsvaldová

single traveler, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ocvirk Jozef

mature couple, 14.5.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
90 %
  • Krásna krajina, úžasně čistý vzduch, hodně pomáhá mé nemocné manželce.

  • Hluční sousede a trochu tvrdé postele pro starší lidi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav Drápal

single traveler, 29.4.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %
  • vše bylo ok a příjezd připraven

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Olina Tomanová

single traveler, 28.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Obsluha, čistota, strava, procedury - všechno na velmi dobré úrovni.

  • Není nic, s čím bychom byli nespokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila THOMOVÁ

single traveler, 27.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
94 %
  • všechno

  • malinké okýnko v pokoji, ale chápu, že to nelze ovlivnit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kristýna Tejkalová

young couple, 9.4.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Stanovská

other group, 3.4.2018

Zlínský kraj

  • Overall rating
80 %
  • -výborné SPA služby -krásné prostředí

  • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuse Janikova

single traveler, 2.4.2018

Zlínský kraj

  • Overall rating
62 %
  • čistý vzduch příroda možnosti turistiky klid pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Marcela Urbišová

single traveler, 12.3.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Honzíková

single traveler, 6.3.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra Jaroňová

single traveler, 16.2.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.2.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Měli jsme rezervaci na 1 noc v termínu od 3.2. 2018 do 4.2.2018, bohužel nám pokoj rezervovali o den dříve. Naštěstí nám byl přidělen jiný pokoj. Nevím, jestli paní na recepci byla z téhle situace nervózní, ale skoro na všechny informace jsem se musela vyptávat sama :-(

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Bílek

single traveler, 4.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miluše Candulasová

single traveler, 7.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Líbilo se mi úplně všechno. Příjemný personál, pěkné a čisté ubytování a hlavně prostředí, upravené a útulné. Chystáme se přijet zase a určitě aspoň na týden.

  • Nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 9.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
64 %
  • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné

  • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila Kohoutková

single traveler, 12.7.2017

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • umístění čistota ochota personálu strava

  • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry ( doplnění sociálního zřízení) malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Pavel Hampl

other group, 10.7.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %
  • nádherná příroda perfektní turistické vyžití nádherně čistý vzduch

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 5.7.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
86 %
  • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná. - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.

  • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné. - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Ludmila Formánková

single traveler, 23.6.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí. Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost. Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Janeček

mature couple, 18.6.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
64 %
  • Přednáška přibližující historii lázní a význam potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje. Rezervační služba Spa.cz

  • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5