+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňská Vila Vlasta Reviews

Hotel ratings

86%
Very good

by 53 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    82%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • family with older children
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 1.7.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kubešová Hana

single traveler, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

mature couple, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Overall rating
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

single traveler, 8.6.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

mature couple, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

single traveler, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Overall rating
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

single traveler, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.5.2018

Deutsch

  • Overall rating
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ocvirk Jozef

mature couple, 14.5.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
90 %
  • Krásna krajina, úžasně čistý vzduch, hodně pomáhá mé nemocné manželce.

  • Hluční sousede a trochu tvrdé postele pro starší lidi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav Drápal

single traveler, 29.4.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %
  • vše bylo ok a příjezd připraven

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Olina Tomanová

single traveler, 28.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Obsluha, čistota, strava, procedury - všechno na velmi dobré úrovni.

  • Není nic, s čím bychom byli nespokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila THOMOVÁ

single traveler, 27.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
94 %
  • všechno

  • malinké okýnko v pokoji, ale chápu, že to nelze ovlivnit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kristýna Tejkalová

young couple, 9.4.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Stanovská

other group, 3.4.2018

Zlínský kraj

  • Overall rating
80 %
  • -výborné SPA služby -krásné prostředí

  • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuse Janikova

single traveler, 2.4.2018

Zlínský kraj

  • Overall rating
62 %
  • čistý vzduch příroda možnosti turistiky klid pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Marcela Urbišová

single traveler, 12.3.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Honzíková

single traveler, 6.3.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Věra Jaroňová

single traveler, 16.2.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.2.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Měli jsme rezervaci na 1 noc v termínu od 3.2. 2018 do 4.2.2018, bohužel nám pokoj rezervovali o den dříve. Naštěstí nám byl přidělen jiný pokoj. Nevím, jestli paní na recepci byla z téhle situace nervózní, ale skoro na všechny informace jsem se musela vyptávat sama :-(

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Bílek

single traveler, 4.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Libí se mi prostředí,služby,strava a hlavně to splnuje to,že si tam jedu odpočinout.Prostě karlova Studánka je moje srdcovka.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10