+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Lázeňská Vila Vlasta Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 63 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Blanka Vonásková

одинокий путешественник, 12.9.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Lázně Karlova Studánka -okolí, upravenost, parky,obchody

  • málo sportovních a kulturních programů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anna Fialová

Пожилые пары, 3.9.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Vítková

одинокий путешественник, 25.8.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
74 %
  • Krásná příroda krásné ubytování-celá Karlova Studánka jídlo velmi dobré a zdravé vybavenost pokoje, kromě postelí

  • Načasování procedur- jejich délka a takřka nemožnost změny tvrdá postel při relaxačním plavání nemožnost používat vodní atrakce hotel bez výtahu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Mašek

Пожилые пары, 19.8.2018

Jihočeský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Jaroslav Janoschec

Пожилые пары, 18.8.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Česlav Pomykacz

одинокий путешественник, 16.8.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdenka Novakova

одинокий путешественник, 8.8.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno

  • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Holada

одинокий путешественник, 6.8.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Kulturní akce. Dobrá dostupnost. Pěkné okolí.

  • Ručníky by se mohli měnit častěji. Chyběla na pokoji lednice.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 21.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
80 %
  • Dostatek úložného prostoru v pokoji, vyhovující koupelna, zájem a ochota paní pokojské ve Vlastě. Ochota personálu v jídelně, rychlost přinesení jídel a úklid nádobí. Příjemné a vstřícné chování většiny personálu na procedurách. Jen paní na hydromasážních někdy nechápaly, že když je tam někdo poprvé, neví, kam má jít a co má dělat, kam si má dát věci atd. Sestřička na inhalacích byla přímo skvělá, stejně tak blonďatá paní s krátkými vlasy na uhličité koupeli.

  • Matrace na posteli byla příliš měkká, mám problémy s bederní páteří a mé bolesti se díky tomu ještě zhoršily. to bylo ale jediné mínus za dobu mého pobytu.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 9.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Ladislav Kolomý

Пожилые пары, 9.7.2018

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %
  • Výborná kuchyně a péče o ubytované

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.7.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Barochová

одинокий путешественник, 25.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubešová Hana

одинокий путешественник, 19.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Fleischlingerová

Пожилые пары, 10.6.2018

Pardubický kraj

  • Overall rating
74 %
  • Ubytování Příroda Stravování

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Zdeněk ZEDNÍK

одинокий путешественник, 8.6.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Karel Břečka

Пожилые пары, 30.5.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Helebrandová

одинокий путешественник, 25.5.2018

Pardubický kraj

  • Overall rating
82 %
  • - krásná architektura hotelů - velice hezké okolí a příroda - klid a pokoj - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.

  • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky. - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily. - skalka u Vily Libuše je neudržovaná - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu. - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali. - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karla Ozsvaldová

одинокий путешественник, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všem známím to doporučuji.Uklidní se a uzdraví bolavé tělo.Personál je úžasný,vždy milý a usměvavý.A toto vše se přenáší i na nás.Moc děkuji Všem.A jídlo bylo na jedničku.:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 19.5.2018

Deutsch

  • Overall rating
96 %
  • Die Ruhe war beispielhaft und das Personal war stets zuvorkommend und kooperativ. Für Deutsche ist es vorteilhaft tschechisch bzw. englisch zu sprechen(Rezeption).Alles entspannt und freundlich.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10